Wanida for men

Jó napot, jó napot, Zsófi vagyok! Heló, Mindenkinek!
Köszönöm a látogatást!

43-as lábra


Megjegyzések:

2-es tű. 33 szemre, csőkötés. 13 sor passzé.
A mintát úgy módosítom, hogy ráhajtások helyett az előző sorban lévő szemből szaporítok (abból a szemből, ami a dőlő rész szélén van). A csavarásos módszernél keletkeznek pici lyukacskák, amit férfizokninál nem tartok szerencsésnek. Ezt előzetesen egy vastagabb fonállal és tűvel leteszteltem. (És elfelejtettem lefényképezni...)


A sarokhoz 30 sort kötök, majd 9-13-9 szerint fogyasztom a talprészét, 13 szemig. Az oldalán 30 szemet veszek fel, a következő sorban minden 2. és 3. szemet összekötöm (marad 20 szem mindkét oldalon).
A lábfejnél a mintát meg kell fordítani (tengelyes tükrözés), nekem pont nem úgy esik. Kétszer ismétlem a mintát. Az utolsó sorban fogyasztok 1-1 szemet (az orrhoz).


A orrához: 31-9=22 -> 11 szemet alul-felül, minkét oldalon. Négy soronként 4*1 szemet, két soronként 3*1 szemet, soronként 4*1 szemet fogyasztok úgy, hogy a szélső 1-1 szemet változatlanul hagyom.
Elkészülési idő: 6 nap, az első páré: 1,5 nap.

Ez a minta szabadon felhasználható, amennyiben szeretnéd megosztani, arra kérlek a blogom nevével és linkjével tedd meg!

Várlak legközelebb is, addig is köss, alkoss, gyarapíts és fényre derül a napod!

Üdv: Zsófi

Megjegyzések